Játszani öröm! +36 20 324 3807

Letakarós játék

Gyártó:
Game Factory
Cikkszám:
3230
Életkor:
3-5 év
Ajánljuk:
fiú és lány
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
1-4 munkanap
4 190 Ft

Termékleírás

UTOLSÓ DARAB!

Játékosok száma: 2-4 fő
Játékidő: 10-25 perc
Alapanyag: papír
Doboz mérete: 27 x 4 x 19 cm

Készség- és képességfejlesztő társasjáték Ovisoknak

A játék fejleszti:
- a vizuális készséget
- a formafelismerést
- a megfigyelőképességet
- a koncentrációt
- a memóriát

Ki ne szeretné, hogy a csemetéje a legjobbat nyújtsa? Bizonyára elgondolkodott már azon, hogy milyen képességeket, készségeket kellene fejleszteni ahhoz az óvodás gyermekénél, hogy általában magabiztosan álljon a dolgokhoz. A közös játékon keresztüli készség- és képességfejlesztés egy nagyon jó megoldás erre. A letakarós társasjáték a vizuális képességeket, a formafelismerés, valamint a gyermek memóriáját is fejleszti játékos formában.
Ha úgy érzi, hogy a fenti készségek és képességek fejlesztését ki szeretné próbálni, ezt a terméket nyugodt szívvel ajánlhatjuk.

A játék menete:

Helyezzétek a 16 db kártyát sorban a körtáblák mellé. A kártyákon részgrafikák találhatóak, amelyeknek a teljes képe a körtáblákon látható. A legfiatalabb játékos kezdi a játékot, majd őt követi a korban legközelebb álló játékos és így tovább…
A játék kezdetekor a legfiatalabb játékos megpörgeti a pörgető nyilat. Amelyik cikkelyen megáll a pörgető nyila, annak a cikkelynek a részgrafikáját kell megkeresni a kártyák között. Bármelyik pörgető táblával el lehet kezdeni a játékot és bármikor át lehet váltani a másik táblára.
Minden játékosnak csak egy lehetősége van kiválasztani a kártyák közül a megfelelőt. Ha tévesen választott a játékos, akkor nem kap jutalomszimbólumot. Ha 1 percnél tovább gondolkodik a játékos, akkor át kell adnia a következő játékosnak a pörgetés lehetőségét. Ha viszont helyesen megtalálta a kártya helyét a körtáblán, akkor a kártyát le kell takarni, azaz le kell fordítani. Ez a kártya, ebben a játékban már többet nem használható fel. A helyes válaszért a játékos 1 db jutalomszimbólumot választhat. Amennyiben valamelyik játékosnak sikerül 5 másodpercen belül megtalálni a helyes kártyát, akkor az a játékos választhat plusz 1 db jutalomszimbólumot.

A doboz tartalma: 2 db körtábla + 2 db pörgető nyíl, 16 db kártya, 40 db jutalomszimbólum, 1 db játékszabály

Hasonló termékek