Játszani öröm! +36 20 324 3807

Ki vagyok?

Gyártó:
Game Factory
Cikkszám:
3231
Életkor:
3-5 év
Ajánljuk:
fiú és lány
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
1-4 munkanap
4 190 Ft

Termékleírás

Játékosok száma: 2-6 fő
Játékidő: 10-25 perc
Alapanyag: papír
Doboz mérete: 27 x 4 x 19 cm

A játék fejleszti:
- a felismerés képességét
- a párosítás képességét
- a kombinatorikát
- a koncentrációt

Észrevette, hogy mekkora sikerélményként éli meg egy óvodás gyerek, ha valamit felismer, illetve azonosítani tud? Bizonyára tapasztalta már, hogy a párosítások az egyik kedvenc játékai a kicsiknek. A jó hír, hogy ez által játékosan tudnak fejlődni és még a koncentrációjuk is erősödik.
Ha úgy érzi, hogy a fenti készségek és képességek még fejlesztésre szorulnak, ezt a terméket nyugodt szívvel ajánlhatjuk.

A játék menete:

Az asztal 6 különböző részére tegyük ki az állatokat ábrázoló kártyákat, majd a 24 db kártyát tegyük 4 pakliba „érzékszervek szerint. A játékot a legfiatalabb játékos kezdi, majd óramutató járásával megegyezően haladunk tovább. A játékos a pörgettyűt megpörgeti és a kipörgetett ikonnak megfelelően húznia kell az azonos ikonnal ellátott kártyapakliból. A fölhúzott kártyát a megfelelő állatot ábrázoló kártyához kell tennie. Ha sikerül jól letennie a kártyát, akkor jutalomszimbólumot kap. Ha nem tudja a játékos a megoldást, és ezt meg is mondja a többieknek, akkor a többi játékos elrabolhatja a lehetőséget, hogy letegye a kártyát a megfelelő helyre. Ehhez csak azt kell tenniük, hogy elkiáltják magukat: „Ki vagyok?. Aki a leggyorsabb, az kapja meg a lehetőséget. Az nyer, aki a legtöbb jutalomszimbólumot gyűjti össze a játék végére.

A doboz tartalma: 1 db körtábla, 6 db nagy (vastag) kártya, 24 db kártya testrészekről, 40 db jutalomszimbólum, 1 db játékszabály

Hasonló termékek