Játszani öröm! +36 20 324 3807

Négy első játékom

Gyártó:
Ravensburger
Cikkszám:
5565
Életkor:
3-5 év
Ajánljuk:
fiú és lány
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
1-4 munkanap
5 890 Ft

Termékleírás

Játékosok száma: 2-6 fő
Játékidő: 15 perc
Alapanyag: papír
Doboz mérete: 33 x 3,5 x 23 cm

Ezt a játékgyűjteményt olyan gyermekek számára állították össze, akik még nem járnak iskolába. Az itt található 4 társas játék segítségével kisebb gyerekek is könnyen megtanulhatják a közös játék alapjait, mert a szabályok egyszerűek, a játékok rövid ideig tartanak, mégis vidámak és izgalmasak. Már a háromévesek is győzelmet arathatnak az idősebbek felett, mert csak színek és képek között kell eligazodniuk. A Négy első kockajátékom egyes játékai más-más játéktípust képviselnek, ezek nehézségi foka egymástól eltér.

A legkönnyebb a Vár a fészek: Ebben valamennyi játékosnak saját egyenes útja van, amelyen a dobókocka színének megfelelően lehet haladni. Az nyer, aki a fészket elsőnek éri el. Nézzük csak, talán valamiféle nyeremény is van benne! A három éves gyerekek adottságaihoz igazodva ez a játék különösen rövid ideig tart.

A Virágom, virágom-ban minden gyereknek saját virágágyása van. Itt a játékosok a dobókockával dobott színnek megfelelően jutnak virágformákhoz. Nagyobb gyerekek számára aVirágom, virágom-at a csodacserépbeiktatásával vidám rabló- és nyereményjátékká lehet fejleszteni.

Az Irány a kastély-ban valamennyi gyerek ugyanazon a csigavonalban kanyarodó úton halad. Ezen már nehezebb játszani. Bizony, könnyen megtörténik, hogy a kicsik nem figyelik eléggé az út vonalát, és egy mezővel előrébb vagy hátrébb kötnek ki, esetleg egy körrel kijjebb vagy beljebb. A játékhoz tartozik még 12 különféle növényt és állatot ábrázoló kártya is, amelyek révén előrébb vagy hátrébb kerülhet az ember. Ebben a játékban is előfordul, hogy valamelyik bábú kiüt egy másikat.

A Zamat - szimat a legnehezebb játék. Itt a játékosok figuráikat - a játék állásától függően - minden játékirányban (de átlósan nem) mozgathatják. Egymást kiütni is szabad. Aki ügyes, és a szerencse is a kezére játszik, azé lesz a legtöbb kutyacsemegét ábrázoló kártya, s ezzel ő lesz a győztes.

Hasonló termékek