Játszani öröm! +36 20 324 3807

Itt és ott - Társasjáték

Gyártó:
Game Factory
Cikkszám:
3232
Életkor:
3-5 év
Ajánljuk:
fiú és lány
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
1-4 munkanap
4 190 Ft

Termékleírás

Játékosok száma: 2-4 fő
Játékidő: 10-25 perc
Alapanyag: papír
Doboz mérete: 27 x 4 x 19 cm

Készség- és képességfejlesztő társasjáték Ovisoknak

A játék fejleszti:
- a megfigyelőképességet
- a rendszerező képességet
- a memóriát

Gondolt már arra, hogyan fejleszthetné óvodás gyermeke megfigyelőképességét vagy rendszerező képességét játékosan? Biztosan örülne, ha látná milyen lelkesedéssel rendszerezi az eddig nehéznek tűnt dolgokat is. Ez a társasjáték segíti az óvodáskorú gyermeke fejlődését és sikerélményhez is juttatja őt.
Ha úgy érzi, hogy a fenti készségek és képességek fejlesztését ki szeretné próbálni, ezt a terméket nyugodt szívvel ajánlhatjuk.

A játék menete:

Az asztalra tegyük ki a 16 db kemény kártyát a hátlapjukkal felfelé, illetve a kérdéskártyákat szegélyük színének megfelelően 4 pakliba. A játékot a legfiatalabb játékos kezdi úgy, hogy a kemény kártyák közül csukott szemmel kihúz egyet. A kihúzott kártyához kell megkeresni a keményebb kártyák közül a hozzá tartozó további 3 kártyát, amelyekből egy kép fog összeállni (egy játszótér vagy egy ház, vagy egy állatkert, vagy egy város). Ha a kép már megvan, utána kezdődik a keresgélős játék, amelyhez a kérdéseket a játékvezető teszi fel a kérdéskártyákon szereplő kérdések felolvasásával. Az első kérdést mindig a legidősebb játékos kapja, utána az óra járásának megfelelően haladunk. Ha a játékos megtalálja a nagy képen azt a bizonyos dolgot, amire a kérdés rákérdez, akkor kap egy jutalomszimbólumot. Ha a játékos nem tud válaszolni, akkor a játékvezető engedélyt ad a további játékosoknak is, hogy megmondják a helyes választ, Aki a leghamarabb megmondja a helyes választ, az kap egy jutalomszimbólumot. A játékot az nyeri, aki a legtöbb jutalomszimbólumot gyűjti össze a játék végére.

Extra játéklehetőség: A 4 kártyából kirakott képet 1 percig figyelmesen tanulmányozhatják a játékosok, utána lefordítjuk a kártyákat és úgy tesszük fel a kérdéseket.

A doboz tartalma: 16 db nagy (vastag) kártya, 24 db kártya, 40 db jutalomszimbólum, 1 db játékszabály

Hasonló termékek